uusi tai vanha jäsen

Voit rekisteröityä jäsensivujen lukijaksi TAI oman esittelysivusi muokkaajaksi TAI voit tehdä pyynnön omasta esittelysivusta. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy jäsensivujen lukuoikeus. Rekisteröitymällä luot omat käyttäjätunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivustolle, lukemaan jäsensivuja ja/tai muokkaamaan esittelysivuasi.

Nämä tiedot tarvitaan:

  1. Valitse sinulle parhaiten sopivin vaihtoehto lomakkeen yläosasta.
  2. Kerro koko nimesi.
  3. Käytä rekisteröitymiseen Materialle ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta - siten varmistetaan jäsenyys.
  4. Luo itsellesi käyttäjätunnus, jossa on 5-20 merkkiä.
  5. Luo salasana, jota käytät käyttäjätunnuksen kanssa sivulle kirjautumiseen: 8-20 merkkiä, joista vähintään yksi on iso kirjain, yksi pieni kirjain ja yksi numero.
  6. Vahvista salasana.
  7. Anna tarvittaessa lisätietoja
  8. Hyväksy tietosuoja-asetukset.

Rekisteröityminen tarkastetaan ja hyväksytään erikseen: saat tiedon hyväksynnästä sähköpostiisi n. 1-5 arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sivuille.

Jos sinulla ei vielä ole omaa esittelysivua, se luodaan pyynnöstäsi. Sinulle luodaan pohja, johon voit omatoimisesti lisätä omaa materiaalia (teksti/kuvat) tai sivuston ylläpitäjä tekee sen puolestasi, jolloin saat ohjeet aineiston toimittamiseen. Jokaisen esittelysivu noudattaa tiettyä visuaalista ilmettä - tutki muiden jäsenten sivuja >

Jos rekisteröitymiseen, omaan esittelysivuun, sen muokkaamiseen, kirjautumiseen tai ylipäätään sivustoon liittyy ongelmia/epäselvyyksiä/kysyttävää, ota yhteyttä info@anne-mari.net, 045 273 7934 - muissa Materiaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä yhdistykseen >

Näytä tietosuojaseloste >