Yhdistys

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten yhdistys. Taitavaan verkostoomme kuuluu lähes 30 jäsentä. Käsissämme muotoutuvat niin värikäs tekstiili ja jämäkkä metalli kuin puu, lasi tai vaikkapa keramiikka. Toteutamme yksilöllisiä tuotteita, tilaustöitä ja liikelahjoja sekä asiakkaalle räätälöityjä kurssi-, luento- ja ohjauspalveluja. Meidän kauttamme löydät sopivan osaajan olitpa kodin sisustaja tai yritys.

Materia on

⋅yhteistyökumppaniksi, kun tarvitset tekijäjoukon näyttelyyn, kulttuuritapahtumaan tai messuosallistumiseen. Yhteistyökumppaninamme voivat toimia monenlaiset organisaatiot; museot, galleriat, yhdistykset tai julkisen sektorin toimijat.

⋅ keskisuomalaisen muotoilun ja taideteollisuuden puolestapuhuja. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota keskisuomalaisille materiaalipohjaisen taiteen, taidekäsityön ja käsityömuotoilun ammattilaisille väylä verkostoitumiselle. Yhteistyön avulla synnytetään toimintaa, kuten näyttelyitä, messuosallistumisia ja koulutusta.

vuosinäyttely

Kerran vuodessa Suomen käsityön museon Näytönpaikka-ikkunassa, Kilpisenkatu 12, Jyväskylä. Ajankohtaista >