Yhdistys

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten yhdistys. Verkostoon kuuluu n. 30 jäsentä. Käsissämme muotoutuvat niin värikäs tekstiili ja jämäkkä metalli kuin puu, lasi tai vaikkapa keramiikka. Toteutamme yksilöllisiä tuotteita, tilaustöitä, liikelahjoja sekä asiakkaalle räätälöityjä kurssi-, luento- ja ohjauspalveluja. Meidän kauttamme löydät sopivan osaajan olitpa kodin sisustaja tai yritys.

Materia on

yhteistyökumppanisi, kun tarvitset tekijäjoukon näyttelyyn, kulttuuritapahtumaan tai messuosallistumiseen. Yhteistyökumppaninamme voivat toimia monenlaiset organisaatiot; museot, galleriat, yhdistykset tai julkisen sektorin toimijat.

keskisuomalaisen muotoilun ja taideteollisuuden puolestapuhuja. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota keskisuomalaisille materiaalipohjaisen taiteen, taidekäsityön ja käsityömuotoilun ammattilaisille väylä verkostoitumiselle. Yhteistyön avulla synnytetään toimintaa, kuten näyttelyitä, messuosallistumisia ja koulutusta.

Materia ry

5 days 3 hours ago

Materia ry shared their post.

NYT: Näytönpaikassa, Käsityönmuseolla Marianne Tiitinen-Ritvasen työt ”Tunnelmissa I” ja ”Tunnelmissa II”. Materiaalina kierrätetty peili ja vaneri.