Meri Linna

Muotoilija | Studio Merilinna
Äänekoski / Muonio | +358 (0)50 441 3101 | kuhnamo(at)studiomerilinna.com
www.studiomerilinna.com | #kuhnamo_design

Olen koulutukseltani vaatetusalan artenomi, neule- ja vaatesuunnittelija sekä tekstiili- ja vaatetusalan ammatillinen opettaja. Tällä hetkellä suunnittelen ja valmistan omaa Kuhnamo-tuotemerkkiäni, joka sisältää lähinnä neuleita, neuleasusteita ja koruja.

Pehmeät materiaalit, värit ja muodot ovat aina kiehtoneet minua, inspiraatiota ja voimaa ammennan luonnosta, sen kauneudesta, väreistä, tekstuureista ja tunnelmasta. Suunnittelussani haen käyttäjälähtöisyyttä, monikäyttöisyyttä ja toimivuutta, vahva vaatteen valmistuksen osaaminen edesauttaa suunnittelutyötäni todella paljon. Työn ja materiaalin laatu ovat minulle tärkeitä, sekä koko tuotantoprosessin läpinäkyvyys.

Tuotemerkkini Kuhnamo on saanut nimensä Keski-Suomessa sijaitsevan järven mukaan. Tuon järven rannalla olen syntynyt, kasvanut ja edelleenkin työskentelen ja vietän aikaa aina kuin vain on mahdollista. Tämän lisäksi toinen kotini sijaitsee pohjoisessa, Muoniossa. Pohjoinen Suomi ja sen mystisyys on aina kiehtonut minua ja nyt minulla on mahdollisuus ammentaa luovuutta myös noissa maisemissa.