Elokuu 2023

Mukavaa kesäistä elokuuta allihuuppa. Tässä infoja jäsenkirjeen muodossa. Niitä keräilen kasaan muutaman kerran vuodessa ja aina laitetaan erillisiä infoja, kun isompaa kerrottavaa yhdistyksellä on.

Terkuin
Popperin Anu
Hallituksen sihteeri

Uusi hallitus löytyy täältä
https://www.materiary.fi/yhteystiedot/
—————————————————————————————-

Hankekuulumiset-Linkki nettisivuille

Materialla on menossa useampi Hanke, niistä käykää lukemassa
https://www.materiary.fi/yhdistys/hankkeet/

—————————————————————————————-
Myyjähaku on nyt avoinna Jyväskylän taidemuseon Jouluiseen taidebasaariin 2023

Keski-Suomessa asuvat kuvataiteilijat, käsityöläiset, kirjallisuuden ja musiikin toimijat voivat hakea myyjiksi basaariin, joka järjestetään Jyväskylän taidemuseossa viikonloppuna 9.–10.12.2023.
Lisäksi taidemuseon museokaupan pop up -myymälä kootaan joulusesongin ajaksi 17.11.–23.12.2023.
Myyjähaku on avoinna 4.9. saakka.

Yleisölle Jouluinen taidebasaari tarjoaa paitsi rentoa tunnelmaa keskelle joulukiireitä, myös mahdollisuuden tavata kasvokkain paikallisia kuvataiteilijoita, kuvantekijöitä, taidekäsityöläisiä sekä musiikin ja kirjallisuuden toimijoita. Myynnissä on perinteisesti ollut taidetta, käsitöitä, kortteja, koruja, kirjoja ja musiikkia. Viikonlopun aikana basaarikävijöitä on noin 2000 henkeä ja tunnelma on tapahtumassa aina ollut ainutlaatuinen museon tiloissa somisteineen. Tänäkin vuonna olemme avanneet haun myös jouluisen pop up -myymälän myyjäksi.

Hae mukaan https://www.lyyti.in/myyjahaku_2023

———————————————————————————————–

TAD-taideviikko Tampereella pe-su 29.9.–8.10.2023


Olemme saaneet kaikilta taideviikolle osallistuvilta tarkemmat tiedot teoksista, joita tarjotaan näyttelyyn. Varmastikin joitain teoksia viritellään, ja uusiakin on tulossa, hyvä!

Torstaina 10.8.2023 TAD-työryhmä koeasettelee teokset pohjapiirustukselle ja testaa näyttelyn toimivuutta näyttelyyn saapumisen ja sen kiertämisen osilta. Viikolla 33 ja 34 työryhmä arvioi suunnitelmaa ja alkaa lyödä lukkoon materiaalien ja työtapojen ryhmittelyä, yhdistää teemallisia kokonaisuuksia ja arvioida valaistuksen lisätarvetta Kutomosali 3:n oman valaistuksen lisäksi.

Terveisin TAD-työryhmä

———————————————————————————————————–

Näytönpaikasta infoa


Jokavuotinen näyttely Suomen käsityönmuseon näytönpaikassa, Kilpisenkatu 12
22.8.-15.10.2023 ”Syksyllä valo siirtyy ulkoa sisälle”.

Teos heijastaa valoa pinnastaan, sen läpi siivilöityy valo. Teos tuottaa valoa, se valaisee. Teos voi olla esteenä valon liikkeelle tai korostaa sitä. Kesällä meitä ympäröivä luonnon valoisuus häivyttää muut valonlähteet. Syksyllä valo palaa sisälle.

Anitta Asunta-Plane
Katja Rauhamäki
Pipa Rauhamäki
Eeva Flyktman
Raija Manninen
Suvi Nurmi
Kati Haapanen
Anu Rinkinen

——————————————————————————-

Muista Materian jäsensivut

https://www.materiary.fi/jasenille/kirjaudu/

Sieltä löytyy Materian jäsenille paljon tietoa Materiasta ja esimerkiksi apurahojen hakemisesta, taidelainaamosta puhumattakaan. Rekisteröitymisen kautta pääset kirjautumaan sivulle.

Uudet jäsenet voivat mennä myös jo nyt rekisteröitymään, teille tulee infopakettia pikapuoleen myös henkilökohtaisesti.