2.-25.5.2024 Polte

Tämän vuoden Materia ry:n vuosinäyttely järjestetään Popper galleriassa, ja minä, Eeva Flyktman, toimin sen järjestäjänä. Olen näyttelyn järjestämisen ajan koulutussopimuksella Materialla työssäoppimassa osana käsityömestarin (taideteollisuusalan EAT) koulutustani.

Popper on varmasti kaikille jo tuttu; ihana valoisa näyttelytila 2. kerroksessa, monipuolinen käsityöputiikki alakerrassa, ja sijainti ihan kaupungin keskustassa Kilpisenkadulla.

Vuosinäyttelyn osallistumismaksu on 50 €, lasku lähetetään pian ilmoittautumisen jälkeen. Näyttely on myyntinäyttely, Popper hoitaa suoraan varaukset ja myynnit, myyntiprovisio on 25%. Myyminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Näyttelyn nimi on POLTE, joka kuvastaa samaan aikaan käsityön tekemisen poltetta, sekä ihanaa alkavaa kesää, toukokuussa alkaa jo polttelemaan! Ota näyttelyn nimi teemana huomioon näyttelyteoksia tehdessäsi tai valitessasi! Ajattelun ei tarvitse olla ahdasta, voit käsitellä teemaa laajasti.

Tämän kirjeen liitteenä on tiivis info näyttelyyn osallistumisesta ja ilmottautumisesta > Tutustu ja ilmoittaudu mukaan Poltteeseen!

Polttelevin terkuin, Eeva Flyktman